Vegán kimchi workshop
30 000 Ft
Fedezd fel a Kimchi varázslatát exkluzív környezetben, egy lakosztály étteremben!
Szeretnél belekóstolni a fermentált világkonyha pikáns ízeibe? Csatlakozz hozzánk egy különleges workshopon, ahol megtanulhatod elkészíteni saját, vegán kimchidet! A koreaiak nemzeti eledele nem csak finom, de az UNESCO szellemi világörökségi listáján is kiemelt helyen szerepel. Ha most megtanulod elkészíteni, télen már a saját kimchiddel is feltöltheted a kamrád és turbózhatod az immunrendszered.
Mi vár rád?
- A tejsavas fermentáció titkai.
- Kimchi készítési trükkök és technikák.
- Tippek a bélflóra regenerálásához fermentált növényi ételekkel.
- Kimchi receptek a mindennapokra: vegán kimchi jjigae és egy grátisz recept az e-bookban
- Kóstold meg és készítsd el a fehér és csípős kimchi változatokat!
- Gourmet ételkóstoló: gluténmentes kimchi variációk, Fermentált erdei babsaláta, Fermentált pinkbab saláta, Fermentált citromos-gyömbéres répa a Zabola Firmától, ragacsos rizs
- Főzőtanfolyam: kimchi jjigae és ragacsos rizs elkészítése együtt, ebéd jó hangulatban, exkluzív környezetben
Kik vezetik a kurzust? 🌟 Csontos-Baranyi Zsófia és Soós Viktória, a kimchi és fermentálás mesterei várják, hogy átadják tudásukat neked.
Ajánlatunk: A jelentkezőknek ajándék Zabola Firma e-bookot adunk, tele praktikus tanácsokkal és ízletes receptekkel.
Ne hagyd ki ezt az egyedülálló élményt! Csatlakozz hozzánk november 19-én és merülj el a kimchi bűvöletében!
Az esemény limitált férőhelyes, jelentkezz most!
Időpont: 2023. 11. 19
10:00 – 14:00
Helyszín: TABLE Budapest
1077 Budapest, Király utca 53.