Vegán kimchi workshop

30 000 Ft

Fedezd fel a Kimchi varázslatát exkluzív környezetben, egy lakosztály étteremben!

Szeretnél belekóstolni a fermentált világkonyha pikáns ízeibe? Csatlakozz hozzánk egy különleges workshopon, ahol megtanulhatod elkészíteni saját, vegán kimchidet! A koreaiak nemzeti eledele nem csak finom, de az UNESCO szellemi világörökségi listáján is kiemelt helyen szerepel. Ha most megtanulod elkészíteni, télen már a saját kimchiddel is feltöltheted a kamrád és turbózhatod az immunrendszered.

Mi vár rád?

  • A tejsavas fermentáció titkai.
  • Kimchi készítési trükkök és technikák.
  • Tippek a bélflóra regenerálásához fermentált növényi ételekkel.
  • Kimchi receptek a mindennapokra: vegán kimchi jjigae és egy grátisz recept az e-bookban
  • Kóstold meg és készítsd el a fehér és csípős kimchi változatokat!
  • Gourmet ételkóstoló: gluténmentes kimchi variációk, Fermentált erdei babsaláta, Fermentált pinkbab saláta, Fermentált citromos-gyömbéres répa a Zabola Firmától, ragacsos rizs
  • Főzőtanfolyam: kimchi jjigae és ragacsos rizs elkészítése együtt, ebéd jó hangulatban, exkluzív környezetben

Kik vezetik a kurzust? 🌟 Csontos-Baranyi Zsófia és Soós Viktória, a kimchi és fermentálás mesterei várják, hogy átadják tudásukat neked.

Ajánlatunk: A jelentkezőknek ajándék Zabola Firma e-bookot adunk, tele praktikus tanácsokkal és ízletes receptekkel.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló élményt! Csatlakozz hozzánk november 19-én és merülj el a kimchi bűvöletében!

Az esemény limitált férőhelyes, jelentkezz most!

Időpont: 2023. 11. 19

10:00 – 14:00

Helyszín: TABLE Budapest

1077 Budapest, Király utca 53. 

https://tablebudapest.com/

Kategória:

Érdekelhetnek még…