Tanuld meg
elkészíteni saját
vegán kimchidet!

Vegyél részt a Zabola Firma Kimchi workshop-on,
merülj el velünk a fermentált világkonyha
pikáns ízeiben

Vegyél részt a Zabola Firma Kimchi workshop-on, merülj el velünk a fermentált világkonyha pikáns ízeiben és tanuld meg elkészíteni saját teljes értékű, vegán kimchidet, gyakorlat orientált kurzusunkon!

A kimchi a koreaiak nemzeti eledele, elkészítési procedúrája az Unesco szellemi világörökségi listáján is a második helyet foglalja el. Rengeteg fajta kimchi létezik, a fehér kimchitől a tüzes, fűszerpasztás verzióig. Míg a fehér kimchi aszalt gyümölcsöket és magvakat tartalmaz, a „piros kimchi” színét és jellegzetes ízének bázisát a koreai chili paprika, a gochugaru adja. Workshopunkon mindkét verziót alkalmad lesz megkóstolni és elkészítheted a számodra szimpatikus változatot. Mindegyik tele van antioxidánsokkal és rendkívül kedvező hatással
van bélflórádra, ezen keresztül az immunrendszeredre is.

Kimchi Jjiage leves újhagyma retek chili Kimchi Jjiage leves újhagyma retek chili

Különleges élvezetek

Akár vegán vagy, a koreai kultúra szerelmese, különleges kulináris élvezetekre, vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz barátnőddel/ batátoddal/ anyukáddal, szívesen látunk november 19-én workshopunkon, 10 és 14 óra között, Budapest belvárosában, exkluzív környezetben.

Ételkóstolók

A workshopra ételkóstolóval is készülünk, ahol olyan különlegességeket ismerhetsz meg, mint a tradicionális ragacsos rizs (fehér rizs, nem TÉNÉ), fermentált babsaláta, fermentált gomba, vagy a fermentált citromos-gyömbéres répa.

A kurzus szervezői

Csontos-Baranyai Zsófia

Soós Viktória

A Zabola Firma alapítója és tulajdonosa. Magyarországon elsőként fejlesztenek és forgalmaznak teljes értékű növényi étrendbe illeszthető fermentált babsalátákat, savanyúságokat,hüvelyes alapú szendvicskrémeket és természetesen kimchit is.

Soós Viktória

Csontos-Baranyi Zsófia

Zsófi éveken keresztül oktatta a kimchi készítést a Koreai Kulturális Központban, többször járt Koreában és koreai séfektől, háziasszonyoktól sajátította el a kimchi készítés és a fermentálás technikáját.

Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot és
látogass
el hozzánk!

Helyszín:

TABLE Suite Restaurant & Event Space
1077 Budapest, Király utca 53.
Kapucsengő: „TABLE” 32
Bővebb információ: tablebudapest.com

Elérhetőség:

+36-20 435 8530
info@zabolafirma.hu