Vegán kimchi workshop

25 000 Ft

Készíts autentikus, vegán kimchit – és tanulj meg fermentált savanyúságokat készíteni magabiztosan!

Szeretnéd tudni, hogyan készíthetsz otthon igazi, probiotikus élő ételeket? Csatlakozz hozzánk egy különleges workshopra, ahol nemcsak saját, tradicionális recept alapján készült kimchidet készítheted el kétféle változatban (csípős és fehér, nem csípős), hanem azt is megtanulod, hogyan alkothatsz magadnak bármilyen fermentált savanyúságot az év bármely szakaszában.

Ez nem csak főzőtanfolyam: egy élményalapú, ízekben gazdag utazás a fermentálás világába!

Mi vár rád?
🥢 A tejsavas fermentáció titkai közérthetően
🥢 Kimchi készítési technikák és trükkök, rizspasztás fermentálás eredeti koreai módszerrel
🥢 Felöntőleves technika: szinte bármilyen zöldséget el tudsz majd tenni
🥢 Tippek a bélflóra regenerálásához fermentált növényi ételekkel
🥢 Kimchi receptek mindennapokra (nyomtatott e-book ajándék)
🥢 Élménygasztronómia: fermentált hüvelyes alapú szendvicskrémek, babsaláták, savanyúságok, ragacsos rizs és pácolt, sült tofu (vegán samgyeopsal) kóstolóval

👩‍🍳 A kurzust vezetik:
Csontos-Baranyi Zsófia (Sophie’s Vegan Kitchen) – aki Koreában tanulta a kimchi készítést
Soós Viktória (Zabola Firma) – fermentálási szakértő, a növényi alapú élő ételek nagykövete

Extra: A workshopon kizárólag növényi alapanyagokat használunk, gluténmentes ételekkel dolgozunk, nem használunk cukrot, finomított összetevőket, sem állati eredetű termékeket.

Early Bird kedvezmény:
➔ 2025. május 31-ig kedvezményes áron regisztrálhatsz!
Utána a részvételi díj emelkedik.

Időpont: 2025. november 15., 10:00–14:00
Helyszín: GasztroÉn, mentes főzőstúdió
📍 1062 Budapest, Bajza utca 55. (könnyen megközelíthető belvárosi helyszín)


Fontos tudnivalók:

A workshop kis létszámú, és a résztvevői helyekhez fix költségek kapcsolódnak (helyszín, alapanyagok, eszközök), ezért a részvételi díj befizetése után a jelentkezés nem lemondható és nem visszatéríthető.
Amennyiben mégsem tudsz részt venni, a jegyed átruházható másik érdeklődőre.

📅 Időpont: 2025. 11. 15. | 10:00–14:00
📍 Helyszín: GasztroÉn, a mentes főzőstúdió | 1062 Budapest, Bajza utca 55. (I. em. 5.)

Bővebb infó a helyszínről: gasztroen.hu

Kategória:

Érdekelhetnek még…