Vegán kimchi workshop

30 000 Ft

Fedezd fel a Kimchi varázslatát gyönyörű környezetben!

Szeretnél belekóstolni a fermentált világkonyha pikáns ízeibe? Csatlakozz hozzánk egy különleges workshopon, ahol megtanulhatod elkészíteni saját, vegán kimchidet! A koreaiak nemzeti eledele nem csak finom, de az UNESCO szellemi világörökségi listáján is kiemelt helyen szerepel. Ha most megtanulod elkészíteni, télen már a saját kimchiddel is feltöltheted a kamrád és turbózhatod az immunrendszered.

Sőt, a kimchi készítés mellett elkészítünk egy felöntőleves savanyúságot is, hogy a tanfolyam elvégzése után szinte bármilyen alapanyaghoz magabiztosan tudj nyúlni.

Mi vár rád?

  • A tejsavas fermentáció titkai.
  • Felöntőleves és szárazon sózott savanyúság elkészítése
  • Kimchi készítési trükkök és technikák.
  • Tippek a bélflóra regenerálásához fermentált növényi ételekkel.
  • Kimchi receptek a mindennapokra: vegán kimchi jjigae és egy grátisz recept az e-bookban
  • Kóstolj kimchi változatokat és készítsd el saját ízlésed szerint a kimchidet!
  • Gourmet ételkóstoló: gluténmentes kimchi variációk, Zabola Firma fermentált hüvelyes alapú szendvicskrémek és savanyúságok kóstolása
  • Főzőtanfolyam: kimchi jjigae és ragacsos rizs elkészítése együtt, ebéd jó hangulatban, barátságos környezetben

Kik vezetik a kurzust? 🌟 Csontos-Baranyi Zsófia és Soós Viktória, a kimchi és fermentálás mesterei várják, hogy átadják tudásukat neked.

Ajánlatunk: A jelentkezőknek ajándék Zabola Firma e-bookot adunk, tele praktikus tanácsokkal és ízletes receptekkel.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló élményt! Csatlakozz hozzánk november 19-én és merülj el a kimchi bűvöletében!

Az esemény limitált férőhelyes, jelentkezz most!

Időpont: 2024. 11. 10.

10:00 – 14:00

Helyszín: GasztroÉn, a mentes főzőstúdió

1062 Budapest,
Bajza utca 55.
I. em. 5.

Bővebb információ: gasztroen.hu

Kategória:

Érdekelhetnek még…