Vegán kimchi workshop
30 000 Ft
Fedezd fel a Kimchi varázslatát gyönyörű környezetben!
Szeretnél belekóstolni a fermentált világkonyha pikáns ízeibe? Csatlakozz hozzánk egy különleges workshopon, ahol megtanulhatod elkészíteni saját, vegán kimchidet! A koreaiak nemzeti eledele nem csak finom, de az UNESCO szellemi világörökségi listáján is kiemelt helyen szerepel. Ha most megtanulod elkészíteni, télen már a saját kimchiddel is feltöltheted a kamrád és turbózhatod az immunrendszered.
Sőt, a kimchi készítés mellett elkészítünk egy felöntőleves savanyúságot is, hogy a tanfolyam elvégzése után szinte bármilyen alapanyaghoz magabiztosan tudj nyúlni.
Mi vár rád?
- A tejsavas fermentáció titkai.
- Felöntőleves és szárazon sózott savanyúság elkészítése
- Kimchi készítési trükkök és technikák.
- Tippek a bélflóra regenerálásához fermentált növényi ételekkel.
- Kimchi receptek a mindennapokra: vegán kimchi jjigae és egy grátisz recept az e-bookban
- Kóstolj kimchi változatokat és készítsd el saját ízlésed szerint a kimchidet!
- Gourmet ételkóstoló: gluténmentes kimchi variációk, Zabola Firma fermentált hüvelyes alapú szendvicskrémek és savanyúságok kóstolása
- Főzőtanfolyam: kimchi jjigae és ragacsos rizs elkészítése együtt, ebéd jó hangulatban, barátságos környezetben
Kik vezetik a kurzust? 🌟 Csontos-Baranyi Zsófia és Soós Viktória, a kimchi és fermentálás mesterei várják, hogy átadják tudásukat neked.
Ajánlatunk: A jelentkezőknek ajándék Zabola Firma e-bookot adunk, tele praktikus tanácsokkal és ízletes receptekkel.
Ne hagyd ki ezt az egyedülálló élményt! Csatlakozz hozzánk november 19-én és merülj el a kimchi bűvöletében!
Az esemény limitált férőhelyes, jelentkezz most!
Időpont: 2024. 11. 10.
10:00 – 14:00
Helyszín: GasztroÉn, a mentes főzőstúdió
1062 Budapest,
Bajza utca 55.
I. em. 5.
Bővebb információ: gasztroen.hu