Fermentált pinkbab saláta

2 150 Ft3 190 Ft

Gyöngybab saláta, mely bohókás színét a lilahagymának köszönheti. Kellemesen savanykás íze az irányított fermentáció következtében jön létre, melyet a friss rozmaring kitűnően egészít ki.
Hagyományosabb ízvilágú savanyúság. Roppanós texturája miatt kiváló salátákba, például burgonya salátába, vagy vegyes zöldsalátába.

A fermentáció miatt könnyebb a hüvelyeseket megemészteni, a tápanyagok felszívódása is javul.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Összetevők: bab, lilahagyma, só, rozmaring, bors

Minőségét megőrzi: Bontatlan csomagolásban, napfénytől védve, hűvös helyen tárolva a címkén jelzett időpontig (nap, hónap, év). Felbontás után hűtőben tárolja és 5 napon belül fogyassza el.

Átlagos tápérték 100 g termékben

Energia
536 kJ / 127 kcal
Zsír
0,4 g
amelyből telített zsírsavak
0,1 g
Szénhidrát
17,7 g
amelyből cukrok
0,7 g
Rost
6,3 g
Fehérje
8,7 g
0,7 g

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

,