Klasszikus angol reggeli vegán verzióban


Összetevők:

  • pinkbab saláta a Zabola Firmától
  • füstölt tofu
  • sárgarépa
  • lilahagyma
  • paprika
  • fűszerek
  • újhagyma
  • szójaszósz
  • friss zöldségek
  • fejes saláta
  • teljes kiőrlésű zsemle

Elkészítés:

Vágjunk fel apróra lilahagymát, paprikát és paradicsomot. A tofuhoz adjunk 2-3 evőkanál vizet és nyomkodjuk össze villával. Fűszerezzük sóval, borssal, kurkumával és keverjük hozzá a zöldségeket.
Pirítsuk meg az elegyet serpenyőben, vagy airfryerben/sütőben 180 fokon. Mellé dobhatjuk a szójaszósszal megkent répát is.
Pinkbab salátával, újhagymával, fejes salátával tálaljuk.

Ezzel az étellel a következő ételtípusokat vihetjük be a napi tucatból:

  • hüvelyesek
  • zöld leveles zöldség
  • egyéb zöldség
  • fűszerek
  • kurkuma
  • teljes kiőrlésű gabona

Köszönjük a receptet: